24Politiek - De kracht van 24 uur per dag politiek.

-
-
°
02/02/2023 - 10:31 - Door: De nieuwsredactie

Rutte geeft toe te hard te zijn geweest tegen ongevaccineerden

Mark Rutte kan ziet inzien dat de coronamaatregelen erg ingrijpend zijn geweest voor ongevaccineerden en dat wat het kabinet naar buiten bracht zowel op camera of doormiddel van een statement soms erg hard aan kon komen voor ongevaccineerden in Nederland. Achteraf had hij liever meer naar het volk geluisterd en dus ook de ongevaccineerden in Nederland, zo laat hij weten in de Tweede Kamer na een vraag van Caroline van der Plas van de partij BBB.

De vraag van van der Plas ging omtrent het kabinet dat te hard zou zijn geweest tegen de ongevaccineerden tijdens debatten en conferenties. "Misschien onbedoeld, maar zeker niet bedoeld" antwoorde Rutte op de vraag van Caroline van der Plas in de Tweede Kamer. Er is volgens het kabinet nooit een vaccinatiedwang geweest, echter zien veel inwoners van Nederland dit anders, "Het kwam erg dichtbij, ik mocht bijna niks meer." laat een vrouw uit Apeldoorn weten.

Rutte geeft toe dat er tijdens conferenties en debatten soms erg fel is gepraat over ongevaccineerden en dat dit niet juist was. "Onbedoeld" aldus Rutte.

+